Lunchmenu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
–
Kazen
als supplement € 20 (wijn niet inbegrepen) of ter vervanging van het dessert € 14
MENUKAART COUP DE CŒUR
Franse eendenlever
knolselder – appel – Calvadosazijn
Sint-Jakobsschelpen uit Dieppe
wakame – zwarte radijs – geïnfuseerde karnemelk
Reekalf uit onze bossen
butternut – mandarijn – komijn
Ananas
witte chocolade – koriander
–
Kazen
als supplement € 20 (wijn niet inbegrepen) of ter vervanging van het dessert € 14
EVASIE MENU
Franse eendenlever
knolselder – appel – Calvadosazijn
Sint-Jakobsschelpen uit Dieppe
wakame – zwarte radijs – geïnfuseerde karnemelk
Tête de Moine-kaas
truffel – pastinaak – gele wijn
Reekalf uit onze bossen
butternut – mandarijn – komijn
Ananas
witte chocolade – koriander
–
Kazen
als supplement € 20 (wijn niet inbegrepen) of ter vervanging van het dessert € 14
Menu Plezier
Franse eendenlever
knolselder – appel – Calvadosazijn
Sint-Jakobsschelpen uit Dieppe
wakame – zwarte radijs – geïnfuseerde karnemelk
Tête de Moine-kaas
truffel – pastinaak – gele wijn
Geroosterde Europese kreeft
schorseneren – laurier – kastanje
Reekalf uit onze bossen
butternut – mandarijn – komijn
Ananas
witte chocolade – koriander
–
Kazen
als supplement € 20 (wijn niet inbegrepen) of ter vervanging van het dessert € 14