À la carte / Ons menu

Warme en koude voorgerechten
DE HARMONIE VAN SMAKEN
- Langoustine uit Guilvinec in 3 bereidingenIn de schaal - krokante bonbon - in tartaar en kaviaar 10g
- Limousin kalfsvleesdaikon radijs / mierikswortel / Granny Smith
- Groene asperges van Jurbisegekonfijte eierdooier / morilles / wilde knoflook
- Guilvinec langoustineLekkere citroen / parmezaan
- Noordzeetongfevette / mossel / gerookte paprika


Hoofdgerechten
LEKKERNIJEN VAN ZEE EN BOERDERIJ
- Zwezerik van Limousinwortel / shiitake / kurkappel
- Bressegans in 3 bereidingen (voor 2 personen)witte asperges / truffel / champignon ravioli (prijs per persoon )
- Sisteron lamsvleeserwten / zoete ui uit Cévennes / rozemarijn
- Europese kreeftknolselderij / parmezaan / truffel
Desserts
RESTAURANT DELICATESSEN
- Rum babasinaasappel - winterkruiden
- Amalfi citroenmenthe - tuile croustillante
- Witte dameslagroom - Nyangbo grand cru chocolade - tuile
- Gerijpte kaaswagenVan hier en elders
- Irish coffeebruine suiker - whisky - gemengde koffie - room
- Bosbessenboerenyoghurt / citroen
