À la carte / Ons menu
Warme en koude voorgerechten

DE HARMONIE VAN SMAKEN

  • Langoustine uit Guilvinec in 3 bereidingen65 €
    In de schaal - krokante bonbon - in tartaar en kaviaar 10g
  • Franse eendenlever50 €
    knolselder - appel - Calvadosazijn
  • Sint-Jakobsschelpen uit Dieppe48 €
    wakame - zwarte radijs - geïnfuseerde karnemelk
  • Tête de Moine-kaas51 €
    truffel - pastinaak - gele wijn
Hoofdgerechten

LEKKERNIJEN VAN ZEE EN BOERDERIJ

  • Geroosterde Europese kreeft60 €
    schorseneren - laurier - kastanje
  • Reekalf uit onze bossen58 €
    butternut - mandarijn - komijn
  • Bretoense Sint-Pietervis60 €
    aardpeer - zeekraal - Sopraffino-azijn
  • Kalfzwezerik uit Limousin55 €
    kervelwortel - witlof - kweepeer
Desserts

RESTAURANT DELICATESSEN

  • Doyenné-peer15 €
    Chocolade - Timut-peper
  • Amalfi citroen15 €
    menthe - tuile croustillante
  • Witte dame15 €
    slagroom - Nyangbo grand cru chocolade - tuile
  • Gerijpte kaaswagen20 €
    Van hier en elders
  • Irish coffee14 €
    bruine suiker - whisky - gemengde koffie - room
  • Ananas15 €
    white chocolate - coriander