À la carte / Ons menu
Warme en koude voorgerechten

DE HARMONIE VAN SMAKEN

  • Langoustine uit Guilvinec in 3 bereidingen65 €
    In de schaal - krokante bonbon - in tartaar en kaviaar 10g
  • Sint-Jakobsschelpen uit Dieppe45 €
    Witlof Trevise - Pastinaak - Kastanje
  • Knolselderij42 €
    Bonito - Sobacha
  • Geroosterde Kreeft60 €
    Flespompoen - Kumquat - Pompoenpitten
Hoofdgerechten

LEKKERNIJEN VAN ZEE EN BOERDERIJ

  • Bretonse Sint-Pietersvis60 €
    Aardpeer - Zeekraal - Sopraffino-azijn
  • Hertenvlees uit onze Ardennen58 €
    Kweepeer - Rode kool - Amandel
  • Kalfssweetbread uit de Limousin55 €
    Wortel - Cantharel - Polenta - Jus met rozemarijn
  • Eend uit Challans50 €
    Gekonfijte bout - Schorseneren - Paksoi - Teriyaki
Desserts

RESTAURANT DELICATESSEN

  • Doyenné-peer15 €
    Chocolade - Timut-peper
  • Amalfi citroen15 €
    menthe - tuile croustillante
  • Witte dame15 €
    slagroom - Nyangbo grand cru chocolade - tuile
  • Gerijpte kaaswagen20 €
    Van hier en elders
  • Irish coffee14 €
    bruine suiker - whisky - gemengde koffie - room