À la carte / Ons menu
Warme en koude voorgerechten

DE HARMONIE VAN SMAKEN

  • Langoustine uit Guilvinec in 3 bereidingen65 €
    In de schaal - krokante bonbon - in tartaar en kaviaar 10g
  • Limousin kalfsvlees45 €
    daikon radijs / mierikswortel / Granny Smith
  • Groene asperges van Jurbise45 €
    gekonfijte eierdooier / morilles / wilde knoflook
  • Guilvinec langoustine55 €
    Lekkere citroen / parmezaan
  • Noordzeetong55 €
    fevette / mossel / gerookte paprika
Hoofdgerechten

LEKKERNIJEN VAN ZEE EN BOERDERIJ

  • Zwezerik van Limousin60 €
    wortel / shiitake / kurkappel
  • Bressegans in 3 bereidingen (voor 2 personen)65 €
    witte asperges / truffel / champignon ravioli (prijs per persoon )
  • Sisteron lamsvlees55 €
    erwten / zoete ui uit Cévennes / rozemarijn
  • Europese kreeft65 €
    knolselderij / parmezaan / truffel
Desserts

RESTAURANT DELICATESSEN

  • Rum baba15 €
    sinaasappel - winterkruiden
  • Amalfi citroen15 €
    menthe - tuile croustillante
  • Witte dame15 €
    slagroom - Nyangbo grand cru chocolade - tuile
  • Gerijpte kaaswagen20 €
    Van hier en elders
  • Irish coffee14 €
    bruine suiker - whisky - gemengde koffie - room
  • Bosbessen15 €
    boerenyoghurt / citroen